Läsnä surun hetkellä

Päivystys 24 H

Hautamuistomerkit

Tarjoamme laajan valikoiman kestäviä ja laadukkaita hautamuistomerkkejä. Valikoimaamme kuuluvat hautakivet, patsaat, laatat, kirjaimet sekä koristeet, jotka valmistuvat oman veistämömme kautta edullisesti. Tule tutustumaan eri vaihtoehtoihin hautaustoimistoomme, joka palvelee Hämeenlinnassa.

Hautakivialan osaamista sukupolvelta toiselle

Hautamuistomerkkien valmistus pohjautuu yli 100 vuoden ajan sukupolvelta toiselle kulkeneeseen osaamiseen. Matti Kaila on jo kolmannessa polvessa toimiva hautakivialan yrittäjä, joka valmistaa tyylikkäät ja kestävät hautakivet. Tutustu mallistoon Hautakiviveistämö Matti Kaila Oy:n kotisivuilla.

Ota yhteyttä

Hautamuistomerkkien lisäksi hoidamme kaikki muut hautausjärjestelyt ammattitaidolla. Soita, tule käymään toimistollamme tai jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella. Ota yhteyttä!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 5Jaa

Pyydä tarjous hautauspalveluista

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Hautauspalvelu Kaila Oy
Hallituskatu 12
13100 HÄMEENLINNA

Y-tunnus: 0836941-9
Puh: 03 616 6550

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Hautauspalvelu Kaila Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.