Hautaustoimiston palvelut Hämeenlinnassa

Ota yhteyttä

Tällä sivulla voit tutustua arkku- ja uurnavalikoimaamme. Mallistoomme kuuluu sekä perinteisiä malleja että moderneja ja ekologisia vaihtoehtoja. Valittavanasi on muun muassa kangasverhoiltuja ja puupintaisia arkkuja. Uurnavalikoimamme on myös kattava, ja se sisältää esimerkiksi puisia ja keraamisia vaihtoehtoja. Autamme sinua mielellämme arkun tai uurnan valinnassa.

Tutustu arkkujen ja uurnien valikoimaan

Oheisesta kuvagalleriasta näet esimerkkejä muutamista arkku- ja uurnamalleistamme. Koko valikoimamme on nähtävillä hautaustoimistollamme, kerromme mielellämme lisää myös puhelimitse. Halutessasi voit lähettää meille myös sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä tai tule käymään

Saat meiltä myös hautajaiskukat, surusidonnat sekä hautavihkot. Floristimme tekee toiveidesi mukaiset hautakimput ja kukka-asetelmat mieleisistäsi kukista.

 

Oman pitopalvelumme voit tilata haluamaasi paikkaan, suosituimpina paikkoina ovat seurakuntasalit. Oma hautakiviveistämömme toteuttaa niin uudet hautakivet kuin myös vanhojen kunnostukset ja kaiverrukset. Saat meiltä myös muistolaatat hautakiviin.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme tai tule käymään hautaustoimistossamme Hämeenlinnan Hallituskadulla.

Yhteystietoihin