Läsnä surun hetkellä

Päivystys 24 H

Kauniit hautajaiskukat

Tarjoamme monipuolisen valikoiman tuoreita ja kauniita hautajaiskukkia. Meiltä saatte näyttävät hautavihkot, surukimput, kappelinkoristeet ja arkkulaitteet. Tule tutustumaan eri vaihtoehtoihin hautaustoimistoomme, joka palvelee Hämeenlinnassa.

Laadukasta surusidontaa

Surusidonnassa hyödynnämme Kukkakauppa Pionin vankkaa ammattitaitoa. Kauttamme saatte kaikki hautajaisten kukkalaitteet toiveidenne mukaan huolellisesti toteutettuna. Saatavana on useita eri värejä ja kukkia, joista syntyy yksilöllinen kokonaisuus.

Ota yhteyttä

Kukkien lisäksi hoidamme kaikki muut hautausjärjestelyt ammattitaidolla. Soita, tule käymään toimistollamme tai jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella. Ota yhteyttä!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Pyydä tarjous hautauspalveluista

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Hautauspalvelu Kaila Oy
Hallituskatu 12
13100 HÄMEENLINNA

Y-tunnus: 0836941-9
Puh: 03 616 6550

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Hautauspalvelu Kaila Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.